Presenteren vanuit WHY

Hoe kun je jezelf goed presenteren voor een groep en de activiteiten van je bedrijf bij je doelgroep voor het voetlicht brengen? En wel op zo'n manier dat de boodschap overkomt en anderen met je in gesprek willen om 'zaken te doen'? Zou je zo'n kans niet graag goed benutten zodat je toehoorders onthouden wat je hebt verteld. Juist daarom hebben we de training Presenteren vanuit WHY ontwikkeld. De basistraining van een dag (twee dagdelen) en een vervolg op maat.

 

Communicatie
Veel ondernemers hebben (te) weinig tijd om aan de communicatie van hun onderneming te werken. Verkoop krijgt prioriteit. Op zich begrijpelijk, maar om te verkopen moeten je afnemers wel weten wie je bent en wat je voor ze kunt betekenen. Zou je niet graag positieve aandacht vestigen op je bedrijf en de producten? Door te investeren in je netwerk en in de communicatie over de toegevoegde waarde die jij kunt leveren..

 

Teksten schrijven
Het schrijven van teksten is een vak. Het is dus niet vanzelfsprekend dat je dat beheerst. Is het niet prettig (en verstandig) wanneer je hiervoor een specialist in kunt schakelen? Zo krijgt een persoon, evenement, idee of product de aandacht die het verdient..

Kijk op m'n website en zie wat ik voor je kan betekenen. Als je contact wilt leggen kan dat via info@pierrevandergijp.nl of www.twitter.com/pierrevdgijp

 

Recente informatie over mijzelf en waar ik mee bezig ben is ook te vinden op nl.linkedin.com/in/pierrevandergijp

 

Tot snel!

 

Pierre van der Gijp

 

Laatst gewijzigd: 15 juni 2018